Veći broj, veći uspjeh, više novca, više zadovoljstva, više bolesti?

0
Kada ste se rodili, postali ste dio statistike – broj rođene djece u arhivi.

Ovisnost osvijetljenih lica

0
Nomofobija nije samo fobija od udaljenosti od vašeg telefona već uključuje stalno provjeravanje obavijesti na mobitelu, strah od pada mobitela, slaboga signala, sporoga interneta, nošenje mobitela sa sobom na zahod.

Jesu li videoigre zaista toliko loše za nas?

0
Osobe koje igraju uče nešto novo u životu, poput sportskog ponašanja, razvijanja strategije i pronalaženja rješenja, digitalne medije upoznaju na zabavan način.

Utjecajnici naše generacije

0
Upoznajte hrvatske influencere - Margaritu Tomić, Veroniku Rosandić, Karlosa Kolea i Doris Stanković.

Ambalaža ili unutrašnjost – što nam je važnije?

0
Kako bi pratili trendove, mladi kupuju odjeću s potpisom influencera. Janko Janić mladi je influencer koji posjeduje dvije robne marke, a ističe se orginalnošću i kvalitetom proizvoda.

Botoks, fileri i migrena

0
Možda to ne priznaje svatko, ali nitko nije uistinu do kraja zadovoljan svojim izgledom. Osim Ave Karabatić, kojoj smo postavili nekoliko pitanja vezanih uz tretmane filerima, danas popularno zvanih njega.

Ljubav i bol

0
Ne govorimo o klasičnim ljubavnim pričama, već o ovisnosti o boli koja je nanesena zbog “ljubavi”.

Sexting – nedovoljno osviješten problem

0
Postoje i slučajevi u kojima potpuni stranci nekome šalju svoje obnažene fotografije, a u tim slučajevima radi se o psihički bolesnim osobama.

Laži, laži, laži mi…

0
Opet si krenuo. Zašto počinješ? Što te muči? Jesi li svjestan koliko štetiš prvenstveno sam sebi? Pokrećeš nepotrebnu raspravu. Zar misliš da ne shvaćam kako opet lažeš? O čemu se radi, jesi li ti zapravo dobro?

Za više informacija o raku pluća, nastavite pušiti!

0
Osim mladih, važno je educirati i njihove roditelje kako bi znali razgovarati sa svojom djecom, a da ne postignu suprotnu reakciju koja je dosta često, ako se djetetu pristupi s osuđivanjem i prijetnjama, suprotna od one željene.

Novosti