Sa zadnjim školskim zvonom u prvom polugodištu učenici i nastavnici oprostili su se od svoje profesorice i drage kolegice Mirjane Belanović koja je otišla u zasluženu mirovinu. Profesorica Mirjana Belanović, po struci diplomirana inženjerka tekstilnog inženjerstva, zaposlila se u Tekstilnoj školi Zabok 9. rujna 1991. godine te nastavila raditi u današnjoj Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok u sektoru odjeće i grafičke tehnologije. Vodila je poslove vezane za grafičku radionicu, bila povjerenik zaštite na radu te je dugi niz godina obavljala razredničke poslove. U vremenu od 2006. do 2011. godine napredovala je u zvanje mentora, a više godina vodila je međužupanijski aktiv tekstila i odjeće.

Na Nastavničkom vijeću (11. siječnja 2019.) kolektiv Škole zahvalio je profesorici Belanović na njezinom doprinosu u odgoju i obrazovanju mnogih generacija, podupiranju i zalaganju u pedagoškom radu te mentoriranju mnogih kolegica i kolega u struci, a ravnateljica Škole Božica Šarić uručila je zahvalnicu za dugotrajan i uspješan rad s generacijama učenika te doprinos u razvoju i promociji Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok uz riječi:

Mirjana nam odlazi iz redovnog radnog odnosa, ali uvijek će biti dobrodošla u našoj školi. Činjenica je da je svojim radom, upornošću, marljivošću, pomaganjem, požrtvovnošću i poštenjem svestrano doprinosila razvoju naše škole, zajednice i pojedinaca – kako učenika tako i zaposlenika. Te osobine koje su je krasile prenosila je na sve nas i one će zauvijek ostati dio općih vrijednosti naše obrazovne institucije. Hvala Vam Mirjana na tome!

Priredila: Božica Šarić, ravnateljica

Prethodni članakRevolucija bojanih mrlja Birgit Brlečić
Sljedeći članakSavate klub Đidara: “Bitno je zabaviti se!”
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.