Radovi naših učenika ušli u posljednju fazu CARNET-ovog natjecanja Kamera, ton, e-lektira! za izbor najbolje lektirne videonajave. Ponosni smo što su radovi naših učenika došli do ove razine, a sada slijedi faza u kojoj i vi imate pravo glasa!

Na natjecanje je pristiglo 178 prijava videonajava, a u posljednji krug je prošlo njih 77 – među njima i dvije videonajave naših učenika iz 3.MT razreda za djelo Smrt Smail-age Čengića. Učenici Patricija Tumpa, Leonardo Vulić, Luka Županec, Luka Filković, Ivan Škrinjar i Antonio Jakus su videonajavom Smail-aga i zavođenje dokazali da i dalje vole čitati lektirna djela. Videonajava Veronike Vlašić, Luke Čovića, Lovre Burušića i Mije Markač – Upoznavanje Smail-age, također je došla do završne faze ovog natjecanja. Mentorice učenicima su nastavnice Ruža Leskovar i Monika Šoštarić na strukovnim predmetima te nastavnica hrvatskog jezika Antonija Čeko.

Za videonajave naših učenika možete glasati na CARNET-ovom YouTube kanalu do 26. listopada 2021. godine do ponoći, a filmove i poveznice na filmove možete pogledati u nastavku.


Prethodni članakEuropski tjedan sporta u ŠUDIGO-u!
Sljedeći članakEuropsko priznanje eTwinning projektima

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.