U Krapini je proteklog tjedna održana županijska smotra LiDraNo. Na ovogodišnjoj smotri sudjelovali su učenici iz 7 srednjih škola i 20 osnovnih škola te Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Među njima su bili i učenici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok koji su i ove godine postigli dobre rezultate.

U kategoriji školskih listova, na državnu razinu smotre predložen je digitalni školski list Tabula nova čiji je urednik Lovro Dolovčak iz 4. WD razreda, a mentor Krešimir Varga, nastavnik stručnih predmeta. U kategoriji radioigre, na državnu razinu predložena je radioigra Yevgeny učenika trećeg razreda medijskih tehničara – Jane Horvat, Laure Balaško, Mihaela Broza i Lovre Sovića pod mentorstvom nastavnice stručnih predmeta Monike Šoštarić.

Na ovom festivalu talenata i kreativnosti u literarnom, dramsko-scenskom i novinarskom izrazu, ove godine sudjelovali su i učenici 2. D razreda Natali Gabud i Fran Korman pod mentorstvom nastavnice hrvatskoga jezika Ivane Kotarski te učenici 4. MT razreda Filip Dučić i Rafael Anočić pod mentorstvom nastavnice Monike Šoštarić.

Prethodni članakEma Hlupić čari prirode bilježi kamerom na mobitelu
Sljedeći članak“Puno lakše mi se izražavati kroz fotografiju nego riječima”
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.