Mreža udruga Zagor u srijedu, 10. listopada 2018. provela je edukativno-informativnu aktivnost Lov na blago u sklopu kampanje #timetomove2018. Na aktivnosti su sudjelovali učenici Srednje škole Zabok, Gimnazije Antuna Gustava Matoša te Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Osim dobre zabave i zanimljivih lokacija po Zaboku, mladi su saznali zanimljive i korisne informacije vezane uz mobilnosti mladih.

Kampanja #timetomove2018 održava se sa svrhom poticanja mladih na mobilnost, odnosno informiranja o mogućnostima za volontiranje, stažiranje, studiranje i putovanje u Europi i izvan nje. Kvalitetne informacije o europskim programima i politikama za mlade, s ciljem promicanja mobilnosti u svrhu učenja i usavršavanja možete saznati putem Eurodeska, odnosno info servisa Europske komisije. Eurodesk u Hrvatskoj surađuje sa šesnaest organizacija koje imaju ulogu multiplikatora koje tijekom listopada organiziraju razne informativne aktivnosti za mlade.

Mreža udruga Zagor je Eurodesk multiplikator na području Krapinsko-zagorske županije te je uvijek dostupna za pružanje informacija o europskim mogućnostima i sudjelovanju mladih u međunarodnim projektima.

IZVORGrad Zabok
Prethodni članakŠudigovci na Šezdesetima
Sljedeći članakErasmus+ dan u našoj školi
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.