U Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok tijekom provedbe Erasmus+ projekta Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna (šk. god. 2017./2018.) provedena su tri eTwinning projekta.

Na razini škole proveden je projekt About Art in English u kojem su učenici na integriranoj nastavi Likovne umjetnosti i Engleskog jezika prezentirali što je za njih umjetnost i prikazali svoje najdraže likovno djelo koristeći Thinglink i Padlet. Koordinatori projekta bili su nastavnica Engleskog jezika, Barbara Hanjilec, i nastavnik Likovne umjetnosti, Nikola Hrastinski, a sudjelovali su učenici 2.WD razreda.

Na razini Hrvatske proveo se projekt Poznati Slavonci i Zagorci koji su dali obol hrvatskoj kulturi u kojem su učenici surađivali s učenicima Prve Gimnazije iz Osijeka i izradili su eKnjige koristeći Book Creator. Projekt je dogovoren na mobilnosti u Grazu, a koordinatorica projekta je prof. Valentina Petric Klaužer koja je u projekt uključila učenike drugih i trećih razreda.

Na razini Europe prof. Barbara Hanjilec uključila se u projekt Speech Competition: Mock TedEd Talk u kojem su učenici 6 zemalja snimili govore na engleskom jeziku o temi po izboru u trajanju od 3 do 5 minuta. Govori su postavljeni na YouTube kanal i potom su učenici preko Google obrasca glasovali za najbolje govore u par kategorija. Našu su školu predstavljali učenici 2.MT razreda: Doris Tkalčević, Dorja Cug i Mihael Mutak koji su se vršnjacima iz Europe predstavili govorima o muzici.

Prethodni članakZavršna konferencija Erasmus+ projekta
Sljedeći članakŽupanija nagradila najbolje na državnim natjecanjima
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.