Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok odobreno je više od 120 000 kuna iz programa Erasmus+ – ključna aktivnost 1 u području općeg obrazovanja za 2018. godinu. Rezultate je objavila Agencija za mobilnost i programe EU, a projekt je prošao s dodijeljenih visokih 93 bodova.

Projekt će se provesti u vremenu od 25. kolovoza 2018. do 24. rujna 2019. kada će profesori sudjelovati u nizu aktivnosti na razini Škole, Krapinsko-zagorske županije, Republike Hrvatske, ali i Europe sudjelovanjem na strukturiranim tečajevima u Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj. Planiran je i odlazak na job shadowing u Englesku s ciljem promatranja organizacije rada škole i nastave. U projekt su uključene nastavnice Tamara Bilankov, Ruža Leskovar, Davorka Frgec Vrančić i Barbara Hanjilec koja je ujedno i voditeljica projekta.

Projekt Moderna učionica svojim aktivnostima i ciljevima nastavlja se na ovogodišnji Erasmus+ projekt Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna. Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu rada Škole osuvremenjivanjem nastavnih pristupa radu i metodama te ojačati digitalne kompetencije učenika i nastavnika i povezati se s europskim škola. Projektom je predviđena i pilot nastava bez zvona temeljena na modernim metodama rada, projektnoj i integriranoj nastavi. Učenici i nastavnici bit će uključeni u projekte i aktivnosti na eTwinning platformi i time povećati vidljivost Škole na europskoj razini.

Prethodni članakRiverdale – uvrnute tajne u naizgled nevinom gradu
Sljedeći članakZavršni koncert maturanata glazbenog odjela
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.