U srijedu, 18. travnja u Gradskoj galeriji Zabok, održan je koncert Doris Tkalčević, učenice 2. razreda srednje glazbene škole pri Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću  Zabok te 2. razreda medijskih tehničara.

Program koncerta je bio raznolik – od baroka (Bach i Kreisler) pa sve do klasicizma (Mozart) i hrvatske glazbe (Matz). Učenicu je za koncert pripremao profesor Tvrtko Barač, uz  klavirsku pratnju profesorice Valentine Čanžar, mag. muz. Ovim koncertom, Doris se htjela predstaviti široj publici te je također najavila svoje sudjelovanje na natjecanju Bistrički zvukolik koji će se održati od 3. do 6. svibnja u Mariji Bistrici.

“Želim zahvaliti svima na odazivu, a pogotovo svima koji su mi pomogli u organizaciji koncerta. Zahvaljujem i svojem profesoru Tvrtku Baraču i korepetitorici Valentini Čanžar koji su uložili trud te mi pomogli da odsviram najbolje moguće. Ovo je moj prvi samostalni koncert i jako sam zadovoljna na velikom odazivu građana, a i samom organizacijom. Ovaj koncert služio je da se predstavim kao mlada glazbenica, koja ima veliku želju za upisom na Muzičku akademiju Zagreb gdje ću steći visoku glazbenu naobrazbu i nastaviti u svom radu kao glazbenica ili profesorica. Osim predstavljanja, ovim koncertom sam najavila i svoje sudjelovanje na međunarodnom natjecanju Bistrički zvukolik koje će se održati početkom svibnja u Mariji Bistrici”, izjavila je Doris.

Doris je primila iskrene čestitke od zamjenice gradonačelnika Valentine Đurek te i od ravnateljice Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Božice Šarić.

Snimili: Darko Pavetić i Marijana Culej 

Prethodni članakOsvojene tri nagrade na državnom natjecanju LIK
Sljedeći članakMedijski tehničari posjetili RTL televiziju
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.