Sekcije i aktivnosti učeničkih zadruga

U Gornjoj Stubici je 12. 5. 2017. održana 14. smotra učeničkih zadruga Krapinsko-zagorske županije. Na smotru se prijavilo 16 učeničkih zadruga.

0
453
pregleda

Predstavnici učeničkih zadruga predstavili su sekcije koje djeluju unutar zadruge, što proizvode, materijale i principe koje koriste u svom radu. Vrlo su važne aktivnosti kojima se zadruga bavi tokom cijele godine. Na smotri je važan estetski izgled izložbenog prostora i raznovrsnost proizvoda koje zadruga ovom prilikom može prodavati. Svi ovi elementi su se ocjenjivali i do kraja smotre smo dobili rezultate na koje smo ponosni jer su rezultat vrijednog rada zadruga, a isto tako smo stekli vrijedna iskustva koja će nam pomoći u daljnjem radu.

Ove godine je prvo mjesto osvojila Učenička zadruga Matija Gubec iz Gornje Stubice, drugo mjesto je osvojila Učenička zadruga Plavi trnac iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, a treća je bila Učenička zadruga Srčeke iz Marije Bistrice. Iz KZŽ na državnu smotru učeničkih zadruga idu UZ Matija Gubec, UZ Plavi trnac i UZ Radobojski guci i trpuci, kao jedna mlađa zadruga koja će tom prilikom steći nova iskustva. Državna smotra je početkom listopada u Zadru, a voditeljica Ivanka Jagečić pratit će školsku zadrugu iz ŠUDIGO Zabok.

Županijska smotra zadruga 2017. / Google Photos

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.