U velikoj međunarodnoj konkurenciji ostvario je zapaženi uspjeh. Roberto Hren je osvojio 1. nagradu prosudbene komisije sa visokih 94,00 bodova u prvom krugu natjecanja, te se plasirao na drugi krug natjecanja 7.5.2017. kada je također osvojio 1. nagradu, sa 95,83 bodova. Valja napomenuti da je Roberto nastupio na natjecanju kao jedini tamburaš u svim kategorijama. U pratnji učenika bili su prof. klavira Valentina Čanžar kao korepetitorica i predmetni nastavnik Petar Varga. Zapažen uspjeh ostvarila je i Tihana Car (klarinet) koja je u prvom krugu osvojila drugu nagradu sa 86,33 bodova. U pratnji učenice bila je i mentorica profesorica Vedrana Dizdar.

Posebnosti Bistričkog ZVUKOLIKA:

  1. Svi pjevači i instrumentalisti natječu se solistički i komorno u samo jednoj mješovitoj disciplini, solisti su raspoređeni u devet, a komorni sastavi u tri dobne kategorije.
  2. Cijelo natjecanje se profesionalno snima uz postprodukciju te objavljuje na YouTube-u. Svaka odsvirana skladba bit će objavljena kao samostalan video.
  3. 12 članova ocjenjivačkog suda ocjenjuje cjelokupno natjecanje.
  4. Osobna ocjena svakog člana ocjenjivačkog suda je u potpunosti transparentna, a odmah nakon izvedbe članovi Ocjenjivačkog suda će u kratkom obraćanju sugerirati natjecatelju dobre i loše strane njegovog nastupa. Ako natjecatelj ne želi čuti sugestije, neka odmah nakon nastupa ode iz dvorane.
Prethodni članakDodjela priznanja za volontere/ke i volonterske akcije 2016.
Sljedeći članakSekcije i aktivnosti učeničkih zadruga
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.