U periodu od 10. do 12. svibnja 2022. godine, održano je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022. na Zagrebačkom velesajmu. To natjecanje je najveće natjecanje učenika u ovom dijelu Europe, a organizira ga Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Ovo natjecanje je bilo posebno za nas ove godine jer smo bili škola domaćin za disciplinu Multimedije, a ujedno smo osvojili broncu u toj disciplini!

Na organizaciji i pripremi radnih prostora za sudionike, vrijedno je radilo Organizacijsko povjerenstvo (Marijan Hrastinski, Martin Horvat, Ruža Leskovar, Maja Maslov i Lucija Buhin) pod vodstvom ravnateljice Božice Šarić uz podršku osnivača KZŽ i grada Zaboka te pod sponzorstvom tvrtke HON-ING d.o.o. i tvrtke PC to GO. Nadalje, naša Ema Mihaliček, učenica 4. MT razreda je osvojila broncu pod mentorstvom nastavnice Marine Buhin. Također, našu školu su prezentirali i učenici Roberto Tkalec, Leonardo Vulić, Antonio Jakus i Fran Rubil svojim radom u aktivnosti Isprobaj vještinu!

Iznimno smo ponosni na izvrstan rezultat i ovim putem još jednom čestitamo Emi i njezinoj mentorici. Također, zahvalni smo na novom iskustvu kao škola domaćin jer smo još jednom pokazali kako zajedno možemo napraviti čuda!

 

Prethodni članakŠUDIGO osvojio 3.mjesto na državnom natjecanju LIK 2022
Sljedeći članakGlas šudigovaca, svibanj 2022.

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.