dan-skole

U ponedjeljak 29.11. 2021., obilježili smo Dan škole u pandemijskim uvjetima na otvorenom prostoru. Tom prilikom, a u duhu predstojećih blagdana u suradnji sa susjednom Regeneracijom d.o.o. ostvarena je zanimljiva suradnja kroz postavljanje instalacije u Prolazu Regeneracije.

Učenici 1.d i 1.mt razreda s profesoricom Sanjom Zagorec održali su kratak program uz simbolično otvaranje i podizanje kišobrana u prolazu zgrade Regeneracije broj 7., a naš komorni sastav Glazbene škole tom prilikom svirao je nekoliko skladbi. Ravnateljica škole, Božice Šarić uputila je čestitke učenicima, nastavnicima i zaposlenicima povodom Dana škole. Pri tome je istaknula kako:

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok danas slovi kao moderna umjetničko – strukovna škola koja svim svojim učenicima osigurava kvalitetno i moderno obrazovanje kroz redovnu nastavu, izvannastavne aktivnosti i kroz najrazličitije projekte, izložbe, natjecanja i razmjenu iskustava uvažavajući učenikove potrebe, mogućnosti i ambicije.

Instalacija u Prolazu zgrade Regeneracije br. 7

Cijela ova kalendarska godina za nas je bila posebna jer slavili smo ujedno i 60. obljetnicu osnutka škole različitim aktivnostima te svečanim kulturno umjetničkim programom krajem petog mjeseca kada smo otvorili izložbu likovnih radova ispred škole na otvorenom.

Svim Šudigovcima čestitke na ostvarenim rezultatima i dosadašnjim uspjesima! Učenicima i nastavnicima želimo puno pozitivne energije, strpljenja, spremnosti na promjene te fleksibilnosti u učenju i radu!

60-godina

 

Prethodni članakNaši učenici ponovno iznimno uspješni u znanju engleskog jezika
Sljedeći članakGlas šudigovaca, studeni 2021.

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.