Piše: Ema Mihaliček, 4.MT

Učenička je zadruga Plavi trnac pod mentorstvom prof. Ivanke Jagečić povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje uredila jesenski kutak u hodniku naše škole.

Uz stvarne jesenske plodove, slamu i suho cvijeća, u našem se kutku nalazi i prekrasan okvir za fotografiranje s kišobranom punim lišća te umjetnička instalacija – tikve od aluminijskih cijevi. Instalacija je djelo učenika trećih razreda, a njome su vjerno dočarane stvarne buče, rekla je profesorica Jagečić. Pozivamo sve učenike da iskoriste ovaj foto kutak i svoju kreativnu fotografiju podijele na društvenim mrežama uz ključnu riječ sudigo, odnosno #sudigo.

Našu je školu i posjetio zabočki župnik Branko Risek koji je u prisustvu profesora vjeronauka, Berislava Vrljića, blagoslovio školu, plodove zemlje i pekarske proizvode koje je Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok donirala Pekarnica Zaboky. Blagoslov su glazbom upotpunili i uveličali učenici 3. GU razreda, a krasnoslovima učenici 3. D. razreda.

Atmosfera nikoga nije ostavila ravnodušnim te se nadamo kako će se nakon pandemije ovakvi svečani dani održavati uz prisustvo većega broja sudionika.

Prethodni članakeTwinning projekti u našoj školi
Sljedeći članakGlas Šudigovaca na Radio Stubici ide dalje!

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.