“Galatičko jato” objavljeno na platformi “Filmska naSTAVa”

0
626

Kratkometražni animirani film Galaktičko jato našeg bivšeg učenika Mihaela Mutaka pod mentorstvom Tamare Bilankov, nastavnice stručnih predmeta uvršten je u sadržaj digitalne platforme Filmska naSTAVa.

Digitalna filmska naSTAVa interaktivni je program namijenjen osnovnoškolskim i srednjoškolskim učenicima diljem Republike Hrvatske i šire. Program se nalazi na online platformi, dostupnoj u svakom trenutku potpuno besplatno. Riječ je o programu koji se može koristiti u školskoj učionici, ali i u online nastavi, što se pokazalo osobito korisnim tijekom pandemijske krize. Zbog velikog interesa program je preveden na engleski te dostupan za korištenje učenicima i nastavnicima izvan hrvatskog govornog područja.

Galaktičko jato prikazuje snagu glazbe koja stvara našu galaksiju. Očaravajućom koreografijom jednostavnih likovnih elemenata te uzbudljivom vizualnom gradacijom Sunčev sustav prikazuje na neočekivano duhovit način. Film je nagrađen i posebnim priznanjem stručnog žirija na 25. filmskoj reviji mladeži.

Prethodni članakGlas šudigovaca, siječanj – veljača 2021.
Sljedeći članakLov na blago povodom Međunarodnog dana žena
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.