Da može drugačije – ponovno dokazuju učenici i nastavnici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok koji su Dan svoje škole proslavili u virtualnom obliku. Prigodni program se održao u ponedjeljak, 30. studenoga preko videokonferencije, a okupio je oko 350 učenika i djelatnika škole.

Uz čestitku ravnateljice Božice Šarić, sudionicima su se obratile i pedagoginja Monika Antunović, voditeljice stručnih aktiva Anuška Alfirević, Katarina Baotić, Ruža Leskovar i Davorka Frgec-Vrančić te voditeljica projekata Barbara Hanjilec. Tom prilikom istaknule su sve prednosti škole te zajedničkog uspjeha i rada učenika i nastavnika. Program je vodila nastavnica stručnih predmeta Monika Šoštarić.

– Čestitam učenicima, nastavnicima i svim zaposlenicima na ostvarenim rezultatima i dosadašnjim uspjesima te vam u ovim specifičnim vremenima želim neizmjerno puno pozitivne energije, strpljenja, spremnosti na promjene te prihvaćanje fleksibilnost u učenju i radu. – poručila je ravnateljica Šarić.

Virtualno okupljanje završilo je poučno-zabavnim kvizom za učenike, kojeg je priredila i vodila nastavnica engleskog jezika Dea Kovačević, na temu poznavanja svakodnevnog života i rada škole, kao i njezine povijesti. Najbolji u tome bili su učenici Bojan Štefanović iz 4. MT, Katarina Kovačević iz 4. MT i Ana Ptičar iz 3. D koji će za osvojena prva tri mjesta biti i nagrađeni. Kako doznajemo iz kviza, škola je svoje ime unazad šezdeset godina djelovanja promijenila čak osam puta. Ovo je tek početak slavljeničke školske godine kojom se obilježava 60. obljetnica osnutka ŠUDIGO-a – škole za koju se doista može reći da se uspješno prilagođava novim situacijama te spremno prihvaća nove izazove.

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.