Da može drugačije – ponovno dokazuju učenici i nastavnici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok koji su Dan svoje škole proslavili u virtualnom obliku. Prigodni program se održao u ponedjeljak, 30. studenoga preko videokonferencije, a okupio je oko 350 učenika i djelatnika škole.

Uz čestitku ravnateljice Božice Šarić, sudionicima su se obratile i pedagoginja Monika Antunović, voditeljice stručnih aktiva Anuška Alfirević, Katarina Baotić, Ruža Leskovar i Davorka Frgec-Vrančić te voditeljica projekata Barbara Hanjilec. Tom prilikom istaknule su sve prednosti škole te zajedničkog uspjeha i rada učenika i nastavnika. Program je vodila nastavnica stručnih predmeta Monika Šoštarić.

– Čestitam učenicima, nastavnicima i svim zaposlenicima na ostvarenim rezultatima i dosadašnjim uspjesima te vam u ovim specifičnim vremenima želim neizmjerno puno pozitivne energije, strpljenja, spremnosti na promjene te prihvaćanje fleksibilnost u učenju i radu. – poručila je ravnateljica Šarić.

Virtualno okupljanje završilo je poučno-zabavnim kvizom za učenike, kojeg je priredila i vodila nastavnica engleskog jezika Dea Kovačević, na temu poznavanja svakodnevnog života i rada škole, kao i njezine povijesti. Najbolji u tome bili su učenici Bojan Štefanović iz 4. MT, Katarina Kovačević iz 4. MT i Ana Ptičar iz 3. D koji će za osvojena prva tri mjesta biti i nagrađeni. Kako doznajemo iz kviza, škola je svoje ime unazad šezdeset godina djelovanja promijenila čak osam puta. Ovo je tek početak slavljeničke školske godine kojom se obilježava 60. obljetnica osnutka ŠUDIGO-a – škole za koju se doista može reći da se uspješno prilagođava novim situacijama te spremno prihvaća nove izazove.

Prethodni članakGlas šudigovaca, studeni 2020.
Sljedeći članakDonacija skloništu za napuštene životinje “Luč Zagorja”
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.