Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok već tradicionalno organizira Otvoreni dan Škole sa svrhom profesionalnog informiranja i savjetovanja učenika osmih razreda o upisima u srednju školu. Ove godine odazvao se veći broj zainteresiranih učenika i njihovih roditelja. Svi posjetitelji su imali priliku upoznati se sa školskim kurikulima i aktivnostima škole, uvjetima upisa u pojedine sektore i zanimanja u koja se mogu upisati: medijski tehničar, web dizajner, grafički tehničar, likovna umjetnost i dizajn do izbora zanimanja i glazbenik – program srednje škole.

Učenici su također imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama i prezentacijama iz dizajna, snimanja, montaže, crtanja i slikanja, izrade grafičkih proizvoda te razgovarati i savjetovati se s našim nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljicom škole te se družiti sa sadašnjim učenicima škole. U školi je vladalo vrlo ugodno ozračje, a svi nazočni imali su priliku uživati u glazbi koju je izvodio orkestar glazbene škole kojeg vodi profesor Marko Bobičanec.

“Vjerujemo da su zainteresirani učenici koji razmišljaju upisati našu školu primili sve potrebne informacije o provjerama likovne i glazbene darovitosti te ostalim specifičnostima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok”, poručila je ravnateljica Božica Šarić.

Prethodni članakInformatički tečajevi za nezaposlene osobe
Sljedeći članakSolistički koncert Doris Tkalčević uz rođendansku tortu
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.