Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok već tradicionalno organizira Otvoreni dan Škole sa svrhom profesionalnog informiranja i savjetovanja učenika osmih razreda o upisima u srednju školu. Ove godine odazvao se veći broj zainteresiranih učenika i njihovih roditelja. Svi posjetitelji su imali priliku upoznati se sa školskim kurikulima i aktivnostima škole, uvjetima upisa u pojedine sektore i zanimanja u koja se mogu upisati: medijski tehničar, web dizajner, grafički tehničar, likovna umjetnost i dizajn do izbora zanimanja i glazbenik – program srednje škole.

Učenici su također imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama i prezentacijama iz dizajna, snimanja, montaže, crtanja i slikanja, izrade grafičkih proizvoda te razgovarati i savjetovati se s našim nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljicom škole te se družiti sa sadašnjim učenicima škole. U školi je vladalo vrlo ugodno ozračje, a svi nazočni imali su priliku uživati u glazbi koju je izvodio orkestar glazbene škole kojeg vodi profesor Marko Bobičanec.

“Vjerujemo da su zainteresirani učenici koji razmišljaju upisati našu školu primili sve potrebne informacije o provjerama likovne i glazbene darovitosti te ostalim specifičnostima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok”, poručila je ravnateljica Božica Šarić.

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.