Uredništvo našeg digitalnog lista organiziralo je nagradni fotonatječaj za učenike koji su početkom ožujka sudjelovali na terenskoj nastavi u Torinu. Učenici su trebali svoje radove javno podijeliti na Instagramu s oznakom #sudigovciutorinu do utorka, 5. ožujka. Ukupno je pristiglo 36 fotografija od osam učenika. Nastavnici stručnih predmeta Nikola Sinković i Krešimir Varga odabrali su deset najboljih i najkreativnijih fotografija za objavu na Instagramu i našem portalu. Najboljim radom jednoglasno je proglašena futuristička fotografija iz Muzeja automobila koju je snimio Mihael Tomić iz 1.MT razreda, a u najuži izbor ušli su portret kojeg je snimio Tomislav Vujica iz 1.WD te zastava koju je snimio Lovro Šurbek iz 1.MT.

Za učenika koji je snimio najbolju fotografiju, škola i uredništvo školskog lista osigurali su vrijedne nagrade (slušalice, kalendar, tiskano izdanje Tabule nove i malo slatko iznenađenje talijanskog proizvođača). Nagradu su Mihaelu dodijelile ravnateljica škole Božica Šarić i glavna urednica školskog lista Petra Sokolić. Mihael veli da se je tek upisom u našu školu počeo baviti fotografijom, a nagrađenu fotku snimio je mobitelom. Čestitamo!

Najbolje fotografije pristigle na natječaj pogledajte u nastavku. Istaknut ćemo još da je uredništvo digitalnog izdanja pomno pogledalo i ostale fotografije koje pojedini učenici objavljuju na svojim profilima. Među njima ima vrhunskih fotografija. Možemo samo reći – potražit ćemo vas uskoro u školi i nadamo se da ćemo ostvariti dodatnu suradnju! Čestitamo svima koji su sudjelovali na ovom natječaju.

Napisao: Krešimir Varga, naslovna fotografija: Mihael Tomić, 1.MT

Prethodni članakStvorili smo nezaboravne uspomene u Torinu
Sljedeći članakTihana Car osvojila drugo mjesto na međunarodnom natjecanju iz klarineta
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.