Na 5. međunarodnom natjecanju tamburaša i komornih sastava u Požegi – Tambura instrumental festival – naši učenici, a i profesorica i voditeljica glazbenog odjela škole, Ana Jazbec, osvojili su izvrsne i vrlo zapažene rezultate te se škola i u ovom području lijepo predstavila.

Učenik drugog razreda Roberto Hren u svojoj, 3. klasičnoj kategoriji, s vrlo visokih 95,60 bodova, osvojio je prvu nagradu i zlatnu medalju kao najbolji solist na tamburi u svojoj kategoriji, a učenik Luka Lacković iz našeg 1.GU razreda u kategoriji komornih sastava osvojio je također prvu nagradu sa svojim nonetom iz Podsuseda. Osim učenika, i naša profesorica škole i voditeljica glazbenog odjela škole, Ana Jazbec, također je sa svojim nonetom s Muzičke akademije pod vodstvom Siniše Leopolda osvojila izvrsne rezultate – u kategoriji komornih sastava, s 99,75 bodova nonet je osvojio prvu nagradu, zlatnu medalju i najveću nagradu natjecanja, nagradu Grand prix.

Škola za umjetnost, dizajn grafiku i odjeću sa svojim glazbenim odjelom i na ovom području, na ovom međunarodnom tamburaškom natjecanju, prikazala se u izvrsnom i vrlo lijepom svjetlu! Čestitke učenicima i profesorici!

Prethodni članakRoberto Hren prvi na Međunarodnom natjecanju tamburaša
Sljedeći članakErasmus+ dan u našoj školi
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.