U sklopu Erasmus+ projekta Primjena Clil metode u nastavi web dizajna nastavnik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Nikola Hrastinski od 11. do 17. ožujka sudjelovao je na edukaciji u Ateni.

Cilj edukacije SCHOOL REVOLUTION! The flipped classroom and inovated didactic methodologies je poboljšati znanja i vještine nastavnika te približiti nove informacijsko-komunikacijske tehnologije učenicima motivirajući ih pomoću raznih aplikacija i online alata kao što su Padlet, Webquiz, Google form, Screen-o-matic, Google site itd. Također, vidjeli smo primjere dobre prakse u obrnutoj nastavi te kako se najbolje pripremiti za obavljanje iste.

Edukaciji su prisustvovali i nastavnici iz Španjolske, Norveške, Rumunjske i Poljske, a uz zanimljivu razmjenu iskustva na kraju su pokazali kako će naučeno implementirati u svoju nastavu. Slobodno vrijeme iskorišteno je za razgledavanje bogate Atene i povijesnih ostataka kao što su Akropola, Agora, Muzej Akropole te u otkrivanju grčke tradicionalne kuhinje, kulture i povijesti.

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.