U sklopu Erasmus+ projekta Primjena Clil metode u nastavi web dizajna nastavnik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Nikola Hrastinski od 11. do 17. ožujka sudjelovao je na edukaciji u Ateni.

Cilj edukacije SCHOOL REVOLUTION! The flipped classroom and inovated didactic methodologies je poboljšati znanja i vještine nastavnika te približiti nove informacijsko-komunikacijske tehnologije učenicima motivirajući ih pomoću raznih aplikacija i online alata kao što su Padlet, Webquiz, Google form, Screen-o-matic, Google site itd. Također, vidjeli smo primjere dobre prakse u obrnutoj nastavi te kako se najbolje pripremiti za obavljanje iste.

Edukaciji su prisustvovali i nastavnici iz Španjolske, Norveške, Rumunjske i Poljske, a uz zanimljivu razmjenu iskustva na kraju su pokazali kako će naučeno implementirati u svoju nastavu. Slobodno vrijeme iskorišteno je za razgledavanje bogate Atene i povijesnih ostataka kao što su Akropola, Agora, Muzej Akropole te u otkrivanju grčke tradicionalne kuhinje, kulture i povijesti.

Prethodni članakBrass kvintet briljirao na međunarodnom natjecanju
Sljedeći članakNaša urednica Petra Sokolić kandidirana za volonterku godine
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.