I ove godine smo sudjelovali na WorldSkillsu 2023. na Zagrebačkom velesajmu kao natjecatelji, ali i kao domaćini u dvije kategorije. Bilo je dojmljivo i lijepo. Preplavljeni smo novim iskustvima, poznanstvima i kontaktima te smo ponosni na uspjehe koje smo ostvarili.

U disciplini Multimedija, naši učenici Luka Čović (4.MT) i Tin Grabrovečki (4.WD) su osvojili 3. mjesto, a mentorirale su ih nastavnice Ruža Leskovar i Davorka Frgec Vrančić. U disciplini Grafička tehnologija i dizajn, predstavljala nas je naša učenica Marija Ptujec (4. GTP) i zauzela sjajno 5.mjesto pod mentorstvom nastavnice Tamare Očić Balije. Čestitamo učenicima i mentorima na odličnim rezultatima!

Organizacijsko povjerenstvo Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok s ravnateljicom je vodilo brigu o svim detaljima natjecanja u obje discipline. Podrška su nam bili i naši sponzori Dunapac i Honing. Također, hvala Gradu Zaboku, osnivaču KZŽ na pomoći i potpori u organizaciji natjecanja te Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih na ukazanom povjerenju.

Prethodni članakLIK 2023.
Sljedeći članakRazmišljaj filmom

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.