Dana 06.12.2021., učenici 3. MT razreda posjetili su Poduzetnički centar KZŽ u Krapini pod vodstvom profesorica Monike Šoštarić i Ruže Leskovar u sklopu nastave Medijskih projekata. Tijekom posjeta učenicima je održana prezentacija o općenitim informacijama poduzetničkog centra, njegovim prednostima, uslugama i ciljevima.

Prezentaciju je održala voditeljica projekta Romana Kerep, a pridružili su joj se i mladi poduzetnici koji su učenicima ispričali svoje iskustvo i način rada u Poduzetničkom inkubatoru i tako predstavili način poslovanja i startanja mladih poduzetnika te učenike motivirali za pokretanjem vlastitog obrta ili tvrtke. Ciljevi projekta su da se mladim poduzetnicima omogući što lakše stvaranje novih tržišta, internacionalizacija poslovanja i stvaranje novih partnerstava.

Nakon predavanja, učenici su bili u obilasku Inkubatora, poslovnih prostorija i upoznali su se s proizvodnim djelatnostima te su imali mogućnosti postaviti pitanja koja ih zanimaju. Učenicima je svakako u tom dijelu prošireno znanje jer je Poduzetnički centar mjesto za poticanje razvoja poslovanja, mjesto gdje se ideje pretvaraju u poduzetništvo, a inovacije u nove proizvode i usluge.

 

Prethodni članakPredstavljamo još jedan tim koji je sudjelovao na 3. Milenijskom natjecanju!
Sljedeći članakPrvi puta na natjecanju Best in English

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.