Tomislav Vujica učenik je trećeg razreda web dizajna, a fotografijom se bavi od 2018. godine. Fotografiranje je otkrio kroz YouTube videe, a najdraži motivi su mu zalasci sunca, životinje i sve vezano uz prirodu. Inspiraciju najčešće pronalazi na internetskim platformama, a kada naiđe na neku zanimljivu ideju, odradi je u svom stilu. Najdraže fotografije su mu one koje je snimio na Plitvičkim jezerima, a opisuje i jednu zanimljivu zgodu sa snimanja pod ljetnim praznicima u Nürnbergu:

Dok sam fotografirao prirodne ljepote grada prišla mi je neka žena koja mi je počela nešto govoriti, ali je ja nisam ništa razumio. Kada je shvatila da ju ne razumijem, počela je pozirati i shvatio sam da se želi fotografirati.

Za fotografiranje koristi fotoaparat Lumix Panasonic FZ 83. Većinu fotografija uređuje u Lightroomu u kojem se poigrava sa svjetlom, sjenama i bojama fotografije. Fotografije objavljuje na svojem Instagram profilu tomi_photography_. U slobodno vrijeme izrađuje web stranice, a ŠUDIGO je izabrao jer je to kreativna škola u kojoj se puno toga može naučiti.

Prethodni članakLiterarni ogledi: Iz kvarta do grada
Sljedeći članakŠUDIGO | ŠEZDESETICA
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.