Glavni urednik Vito Vidović u Barceloni gdje je boravio u okviru projekta "Iskustveno učenje - iz simulacije u stvarnost"

Dobro došli u naš mali kutak interneta koji pršti pozitivnom energijom, gdje smo od samih početaka izražavali svoju umjetničku, ali i kulturalnu kreativnost. Digitalni list naše škole već treću godinu raste te smo sve aktivniji, i to sve za jedan cilj – kako bismo učenicima, a i svim ostalim čitateljima, na ovome portalu omogućili kvalitetan sadržaj koji ih informira o zbivanjima u školi, kao i izvan nje.

Kontinuirano radimo na napredovanju digitalnog lista što se može vidjeti i u ovogodišnjoj novonastaloj rubrici Medijateka u koju uvrštavamo digitalne radove naših učenika, kao što su radijske emisije i digitalne priče. Kako bismo se modernizirali, dodali smo i interaktivni sadržaj na objave tako da čitatelji mogu steći nova iskustva. U tome svemu svakako sudjeluju i naši učenici bez kojih i sam digitalni list ne bi postojao. Ne govorimo samo o onim učenicima koji marljivo rade na napretku digitalnog lista, već i o onima o kojima se u listu govori, a ove smo se godine više orijentirali upravo na to da prikažemo njihove stvaralačke sposobnosti i uspjehe. Jedan je od tih uspjeha i tiskano izdanje školskog lista koje je ove godine izdano u obliku posebnog izdanja pod imenom QRious?, a tema ovogodišnjeg broja, koju prenosimo, progovara o opasnim ovisnostima o kojima se ne priča, a sve su veća prijetnja današnjice.

Kao poticaj da budemo još bolji i da nadmašimo svoje ciljeve jest i prva nagrada Jutarnjeg lista koju smo kao digitalni školski list dobili već drugu godinu zaredom. Dakako, poticaj su nam i naši čitatelji bez kojih bi pisanje za školski list bilo besmisleno i kojima ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. U budućnosti nastavljamo kontinuirano raditi na digitalnom listu i donositi nove, zanimljive promjene kojima ćemo i dalje iskazivati svoj rad i kreativnost.

Vaš urednik Vito Vidović

Prethodni članakVanja Landripet slika po koži kao po platnu
Sljedeći članakPosjet HRT-u: pogled s druge strane kamere
Glavni urednik digitalnog izdanja školskog lista "Tabula nova" (šk. god. 2019./2020.)

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.