Bivša učenica Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Magdalena Janđel predstaviti će svoj kratkometražni eksperimentalni film Međuljudski šum na Festivalu medijske pismenosti u Austriji. Riječ je o zanimljivom filmskom projektu koji je nastao u produkciji ŠUDIGO-a pod mentorstvom nastavnice stručnih predmeta Tamare Bilankov.

Media Literacy Award godišnje dodjeljuje nagradu za medijsku pismenost za najbolje i najinovativnije projekte medijskog obrazovanja u europskim školama. Autori su pozvani na konferenciju gdje će prezentirati svoje radove pred komisijom. Na kraju konferencije komisija će odlikovati najzanimljivije projekte dodijelivši tri nagrade za medijsku pismenost, po jednu u svakoj od sljedećih kategorija: nagrada za najinovativniji projekt medijske pismenosti, nagrada za najobrazovaniji projekt medijske pismenosti i nagradu za projekt medijske pismenosti s najvećim europskim potencijalom.

Konferencija se ove godine održava od 23. do 25. listopada u Beču. Film Međuljudski šum prikazivati će se 23. listopada pod kategorijom Nightline u večernjem terminu. Izrazito smo ponosni na uspjeh naše učenice te joj želimo sreću na festivalu.

Prethodni članakKravata – modni dodatak svakog šudigovca
Sljedeći članakZasadi drvo, ne budi panj
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.