Županijska smotra LIK ove godine održana je u ponedjeljak (11. ožujka) u Gradskoj knjižnici Oroslavje. Članovi povjerenstva za organizaciju županijskog natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola Krapinsko-zagorske županije predložili su najbolje radove na državnu razinu natjecanja koje će se održati u Rijeci. U radu povjerenstva sudjelovale su i naše profesorice savjetnice Carmen Bačura Potočić i Anuška Alfirević.

U kategoriji srednjih škola (2A) predložen je rad Luke Škrleca iz Srednje škole Krapina uz mentoricu Vesnu Pušelj te radovi Magdalene Štibohar i Sandre Plečko iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok s mentoricama Nikolinom Ptičar i Mirjanom Smolić. U kategoriji osnovnih škola (1A) istaknule su se učenice: Marija Merkaš s mentorom Zvonkom Šarčevićem iz Osnovne škole Ante Kovačića Zlatar, Maja Profeta iz Osnovne škole Sveti Križ Začretje s mentoricom Tajanom Prica te Gita Vlahek iz Osnovne škole Zlatar Bistrica s mentorom Alenom Matijaševićem.

Kako kažu naše šudigovke, atmosfera izložbe bila je vrijedna pamćenja. “Autori nagrađenih radova zračili su srećom i zadovoljstvom, zajedno sa svojim mentorima. Kao jedna od odabranih učenica, osjećam se polaskano te se nadam još boljim uspjesima na Državnom natjecanju. Želim svu sreću ostalima te im čestitam na postignutom uspjehu”, poručuje Magdalena.

Napisala: Magdalena Štibohar, 4.DG

Prethodni članakRazvoj “start-up” poduzetništva u našoj županiji
Sljedeći članakŠudigovci podržali ekološku akciju #climatestrike2019croatia
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.