Tabula nova, školski list Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, nastavlja nizati uspjehe. Na natječaju Jutarnjeg lista Biramo najbolji školski list godine, tiskano izdanje Tabule proglašeno je najboljim školskim listom u kategoriji srednjih škola sa sljedećim obrazloženjem povjerenstva:

Tabula Nova već se svojom naslovnicom istaknuo u konkurenciji. Aktualna tema broja – mladi i seksualnost, ilustrirana fotografijom dviju djevojaka u (skoro) poljupcu, obrađena je temeljito, sa svih aspekata, pokrivajući sve vrste seksualnosti, izazove i probleme s kojima se mladi susreću. Kvalitetni tekstovi, dobre opreme, interesantne fotografije… Sve to dovelo je do jednoglasne odluke žirija o ovogodišnjem pobjedniku u kategoriji srednjih škola.

Tiskano izdanje Tabule već je sedam godina među najboljim školskim listovima na LiDraNu, a prošle godine je na istoimenom natječaju Jutarnjeg lista osvojio treće mjesto. Potaknuta tim uspjesima, ali i zbog želje za što boljim i bržim informiranjem učenika, nastavnika, roditelja i lokalne zajednice, od ove školske godine Škola je pokrenula i digitalno izdanje lista. Stoga je uredništvo posebno razveselila vijest da je i digitalno izdanje Tabule također proglašeno najboljim i to u kategoriji digitalnih listova srednjih škola. „Njihove web stranice ne bi se posramili ni neki hrvatski mainstream mediji“ – zaključak je povjerenstva za digitalnu Tabulu.

Pročitajte više u članku Jutarnjeg lista, a tiskanu Tabulu možete pogledati u nastavku:

Prethodni članakRestartov projekt “Razmišljaj filmom” i u našoj školi
Sljedeći članakKutak za inspiraciju u školskom dvorištu
Redakcija digitalnog školskog lista "Tabula nova"

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.