Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok pobjednik je Natječaja „Zaštiti svoj novac“, koji je u povodu obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca provela Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa). Danas je ravnateljici škole Božici Šarić, mentorici Tamari Bilankov i učenicima Tini Bazić i Luki Lihtaru (3. MT) čestitao zamjenik predsjednika Upravnog vijeća Tomislav Ridzak, za osvojenu prvu nagradu za najbolji video uradak te je školi donirana vrijedna nagrada u vidu interaktivne ploče.

Učenici 3.razreda medijskih tehničara na nastavi Animacije pod mentorstvom nastavnice Tamare Bilankov kreirali su zanimljiv video sadržaj u kojim su istraživali i proučavali teme financijske pismenosti u smislu kako se zaštiti od financijskih prijevara.

Na natječaju je sudjelovalo 45 škola diljem Hrvatske, a upravo su učenici naše škole Abičić Antonio, Tina Bazić, Lovro Bobek, Dorotea Fistrić, Ana Grah, Patricia Gredelj, Frano Krcunović, Luka Lihtar, Barbara Margetić, Mihaela Picak, Jana Puljek i Noa Vrbanić svojim video uratkom osvojili prvo mjesto.

Rad možete pogledati u nastavku: 

Prethodni članakŠiZ u Zagorju!
Sljedeći članakDrugo mjesto na natječaju “Moj intervju s olimpijcem”

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.