Nakon što je naš portal Tabula nova tri godine za redom, na natječaju Jutarnjeg lista, proglašen najboljim digitalnim listom srednjih škola po izboru struke, ove godine je po prvi puta pozvan i na državnu razinu smotre LiDraNo (prijašnjih godina je na državni LiDraNo pozivano isključivo tiskano izdanje Tabule). Na okruglom stolu, koji je danas (19. travnja) održan online u organizaciji AZOO-a, predstavljeno je 18 osnovnoškolskih i 10 srednjoškolskih listova.

Naš digitalni list predstavljali su glavni urednik Lovro Dolovčak, učenik 4. WD razreda i mentor Krešimir Varga, nastavnik stručnih predmeta. Na digitalnom izdanju lista je u protekle četiri godine objavljeno 495 članaka, a u dosadašnjem radu digitalne redakcije, uz Lovru, izmijenila su se još dva glavna urednika – Vito Vidović, sada student multimedije i Petra Sokolić, studentica novinarstva.

Pratite nas i dalje te čitajte o temama iz školskih klupa (i izvan njih), istražite interaktivni sadržaj, slušajte radijske emisije i gledajte učeničke filmove, a pozivamo vas da nam se pridružite i stvarate s nama!

IZVORIzvor fotografije: AZOO
Prethodni članakKronike rock-and-rolla
Sljedeći članakDan planeta Zemlje
Glavni urednik digitalnog izdanja školskog lista "Tabula nova" (šk. god. 2020./2021.)

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.