Šudigovci i ove godine uspješni na županijskom LiDraNu

0
152
pregleda

Županijska smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva – LiDraNo održana je 10. ožujka u Srednjoj školi Krapina. Učenici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok sudjelovali su s pet radova u kategoriji novinarskog stvaralaštva. U povjerenstvu za novinarski izraz bile su novinarke Biserka Jakšić i Jelena Jazbec.

Prijavljen je samostalni novinarski rad učenice 2. MT razreda Eme Mihaliček koja je kao glavna urednica predstavila i tiskano izdanje školskog lista QRious? zajedno s mentoricom Marinom Buhin. Učenik 4. WD razreda Vito Vidović predstavio je digitalni školski list Tabula nova u mentorstvu nastavnika Krešimira Varge. Učenici 3. MT razreda Dea Kovačević i Borna Banovec zajedno s mentoricom Monikom Šoštarić predstavili su radijsku emisiju pod nazivom Znaš me, a ne znaš, a učenici 4. MT razreda Patrik Brlek i Luka Hršak sudjelovali su s radiodramom Hamlet. Na smotri su kao pratnja učenicima bili nastavnici Monika Šoštarić i Nikola Sinković.

Na državnu razinu predloženi su tiskani i digitalni školski list, radijska emisija i radiodrama. Ovime možemo vidjeti kako ŠUDIGO, kao i svake godine, marljivo i kvalitetno uspijeva pokazati novinarsko stvaralaštvo na županijskoj razini.

Napisao: Vito Vidović, 4. WD

Prethodni članakLice iza tipke
Sljedeći članakDruga strana zabave
Glavni urednik digitalnog izdanja školskog lista "Tabula nova"
Podijeli objavu

Komentiraj

Molimo upišite svoj komentar!
Molimo upišite svoje ime.